Frukost

Godmorgon! Ställde alarm på åtta imorse, men jag somnade självklart om, vaknade lite då och då, men stannade fortfarande kvar i sängen och gick inte upp förrän halv tio. Undra hur det ska gå imorgon, ska upp runt sex och gå hemifrån vid sju. Kommer säkert försova mig och vakna vid tio eller elva, haha, skulle vara pinsamt isånnafall. Sitter nu och äter god frukost, därefter ska jag bara ta det lugnt. 
 
Gröt, två smörgåsar och varm choklad, yummie!

Kommentarer
Postat av: Anna

Sv: Ja men det är ju tekniskt sett jag som äger bilden och man måste alltid fråga mig om man får låna bilderna som jag har tagit och man måste också alltid skriva ut fotografen på mina bilder. :/ Sorry men jag är stenhård med detta pga att andra har tagit mina bilder utan att fråga förr och inte ens skrivit ut att jag är fotografen. :/

2014-01-07 @ 10:37:28
URL: http://tworiders.webblogg.se
Postat av: Anna

Sv: Ja men precis jag håller helt med om det att du är med på bilden så du behöver inte fråga mig då om du får använda bilden, men att du skriver ut att det är jag som har tagit bilden. ;) Det är okej, du är ju min kompis så då bryr jag mig inte lika mycket som om en främling skulle göra så! ;)
Ses imorgon! Kram :) <3

2014-01-07 @ 11:58:52
URL: http://tworiders.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0