Veckoplanering

Tisdag: Skola, studiebesök och plugga.
Onsdag: Skola, ridlektion på ridskolan.
Torsdag: Gymnasieridning, hoppa Nikita. 
Fredag: Skola, fredagsmys!
Lördag: Hopptävling på Nikita!
Söndag: Inget planerat.
 
Blir nog en bra vecka. Jag ser verkligen fram emot lördag, då ska jag tävla. Har inte gjort det på länge, gud så roligt det ska bli! 
 

Ny vecka

Jag tycker verkligen att min dator borde komma tillbaka till liv, men som det ser ut nu är den död och alla mina bilder också.. Jag saknar den lite, faktiskt.. Det är lite tomt utan datorn, och att inte kunna ha lika stor möjlighet att blogga. Men jag gör mitt bästa! Nu vet ni hur läget är.
 
Har pluggat på för fullt idag, känner mig stolt att jag har kommit rätt långt. Dock har jag några uppgifter som skulle vara inne för länge sedan. Önskar att jag borde inse att det inte hjälper att skjuta upp saker och ting (har i och för sig har sjukt mycket på senaste tiden..) Iaf, idag har det varit en bra dag! Skulle egentligen till Nikita, men det blev inte av då hovslagaren var där. Så det blir att jag åker till Nikita på torsdag istället och då ska jag hoppa en bana. Så roligt det ska bli! Verkligen taggad! 
 

Frånvarande ett par dagar

Har varit lite frånvarande dem senaste dagarna. Jag har inte haft tillgång till någon dator då min egna är sönder. Jobbigt också att blogga via mobilen hela tiden, det är effektivare via datorn. Men nu lånar jag min mammas dator som tur är! 
Lite kortfattat dem dagarna jag inte har bloggat.
I söndags var jag med på tävling i Botkyrka nästan hela dagen. Hoppning var det denna gång! Det har gått bra, fick väldigt fina bilder på framridningen. 
Igår red jag Nikita på kvällen. En liten uteritt blev det. Skrittade slingan och travade ett varv åt båda hållen på travbanan. 
Idag var det gymnasieridning på Enskede på morgonen. Fick rida en häst som heter Zero, söt häst! Det gick rätt bra! Bilder kommer.
 
Två bilder från i söndags

Trött och sliten

Äntligen fredag! Var nog lite extra glad och flummig pågrund av att det är början av helgen. Snön har börjat smälta, glad för det. Igår var det väldigt mycket snö så jag och några klasskompisar hade snöbollskrig, sjukt roligt! Något positivt med snön iaf! Sitter just nu på tunnelbanan efter att ha varit på ett ärende med en klasskompis. Blir nu hem och plugga lite och ha fredagsmys! Älskar fredagar!
Fina klasskompisar

Besvikelse

Min dator är typ trasig.. Kan starta den men inte logga in på min användarprofil. Hoppas det går att återställa lösenordet på något sett annars är det nog rest in peace my beautiful old computer.. Denna besvikelse när jag insåg att jag inte kunde använda dator för någon dag sedan och varken kunde blogga eller fortsätta arbeta med mina skoluppgifter som ligger där.. 

Har varit på konstigt humör både igår och i onsdags. Kändes som att började bli förkyld eller något. Dessutom kände jag mig verkligen jättearg, även om jag inte var arg på något egentligen. Konstig känsla. Skulle ju minst troligt vara vädret, är ju inte glad över snön som ovälkommen har lagt sig prydligt på marken. Dessutom har det varit väldigt kallt och ursh. Ena dagen kan man nästan gå runt i sandaler och tjocktröja (nästan) och andra dagen är det vinter.  Blir ju deprimerad.. Man blir ju så glad av solen och vårkänslorna men det varade ju inte länge. 

Ridpasset i onsdags gick inte så bra. Red Makur. Verkade som han var på bättre humör denna gång. I början av ridpasset var han rätt bråkig och gjorde som hann ville, sköt in rumpan, stannade helt plötsligt. Men det gick bättre efter ett tag när mina hjälper blev effektivare. Vi red hörnpasseringar och volter. Stundtals kändes det rätt bra, mest mot slutet. Kan nog vara nöjd med hälften av ridpasset iaf. 


Mot stallet

Påväg till stallet, snart ridlektion.


Tisdag

Godmorgon! Sitter i skolan just nu och ska strax jobba lite med engelska i studion. En bra morgon idag med! En bra frukost och hade god tid på mig. Så som det ska vara (men som det oftast inte alltid är). Idag är det också en ganska lång dag. Men det går säkert bra!
 

Världens bästa måndag

Kan denna dag bli bättre? Dagen har flytit på så bra, bästa måndagen på åratal! Kom upp ur sängen idag hur lätt som helst, dock fick jag springa till tåget (det ända negativa) men jag hann! Matte provet kändes bra! Och jag har bara varit allmänt motiverad till att plugga och konsentrera mig bra på lektionerna. Stannade även kvar i skolan och jobbade med engelska i studion. Känner mig rätt glad och stolt över mig själv! 

Och efter skolan åkte jag till Nikita. Allt flöt på där. Lindade frambenen, tyckte det gick bra. Dem blev rätt snygga också för att vara mig. Red även i dressyrsadeln, vad skön den är att rida i, brukar mest rida i hoppsadeln i vanliga fall. Red i ridhuset och det gick verkligen bra! Hon kändes så fin! Red mycket i båda varven, tempoväxlingar och skänkelvikningar. Måste ha varit en av dom bästa ridpassen på Nikita, guldhästen! Avslutade när det kändes bra! Nu i efterhand önskar jag att jag hade haft med mig någon som kunde fotografera, hade varit kul att se på bild, men tur att det finns speglar i ridhuset! Iaf, jättenöjd med Nikita, fina hästen! 

Skönt att komma hem och dö i soffan, äta och duscha. Åh, så glad att denna dag blev så bra! En bra start på veckan.





Veckoplanering

Måndag: Skola, rida Nikita.
Tisdag: Skola, plugga. 
Onsdag: Skola, rida ridlektion på ridskolan.
Torsdag: Skola, ta det lugnt.
Fredag: Skola, fredagsmys!
Lördag: Förmodligen följa med på hopptävling.
Söndag: Förmodligen rida Nikita.
 
 Bild från i somras när jag var på en sommartrip i fyra veckor i Norrtälje (fika nästan varje dag där, hehe..)

Ny vecka, nya tag

Godmorgon måndag! Idag har jag en ganska lång skoldag framför mig. Kan bli en rätt jobbig en, brukar alltid vara tungt och tråkigt första dagen på veckan. Ska direkt efter skolan till Nikita. Det blir skoj! Ska nog rida ut en sväng. Känns som att det kommer bli en väldigt lång dag, men det är bara att ta nya tag och tänka positivt! 
 

På tävling

Idag har jag på eftermiddagen följt med på tävling i Gustavsberg och varit hästskötare/fotograf. Dressyr var det, så det blev en del kort på framridningen. Kom hem runt halv åtta. Duschade och satte mig direkt vid datorn. Håller just nu på och laddar över bilder till datorn och försöker plugga lite matematik eftersom att jag har prov imorgon (första lektionen dessutom), lite småpanik. Hoppas på att det går bra, känner mig dock inte så säker, så det kan nog även gå åt skogen..
 

Proud of myself

Har lyckats pluggar rätt mycket både igårkväll och idag. Tror att jag fick tillbaka motivationen genom att övertyga mig själv! Känns rätt bra, att känna att man faktiskt kan mer än man tror, bara om man vill! Det är ju urtråkigt att sitta och läsa i en bok man inte förstår någonting av, eller att sitta och räkna massa konstiga tal, men det är roligt om man försöker sig på ändå, förr eller senare borde man ju förstå något! Ska ta en paus från pluggandet, ta en dusch, och läsa lite i en bok. Därefter ska jag nog fortsätta räkna lite. Skönt att inte känna sig lika värdelös.
 

Tappat motivationen

Jag skulle vilja slå mig själv i huvudet med ett basebollsträ.. Jag har tappat movtivationen helt, att plugga är det värsta som finns.. Har varit ledig hela dagen men ändå har jag inte pluggat något. Jag känner mig värdelös. Det är inte jag, jag är inte sån. Jag brukar annars göra klart allting i god tid. Istället sitter jag och tänker att jag gör det sen, sista dagen oftast eller så gör jag det inte alls, skjuter upp det.. Nej, det är inte bra. Jag har börjat vänja mig vid att det är okej att ''göra det sen''.. Ändring på det nu! Har man en gång tappat motivationen är det inte så lätt att få tillbaka den. Nu ska jag nog stränga ner datorn, plocka fram matteboken och iaf försöka göra några tal, det är en bra början än att inte röra boken alls. Haha, fy vad världelös jag är! Jag har blivit så lat.
 
Nä, nu ska jag sluta tycka synd om mig själv, det gör inte saken bättre. Har lite småpanik över att vi har matteprov på måndag.. Jag får ännu mer panik när jag verkligen inser att jag inte har pluggat tillräckligt. Nåja, ska plugga lite nu, därefter tänker jag nog belöna mig själv (om jag nu lyckas plocka fram böckerna ens) att titta på någon av mina favoritserier. 
 
Bilden passar inte till inlägget, men vi kan säga att jag är humlan fastklistrad på en blomma som vägrar flyga ner till marken där allvaret börjar....

Inviga det nya..

..nagellacket! Eller det är egentligen mammas, men jag lånade det! Väldigt fin färg, mörkblå!
 

Fredagsmys

Har varit på en liten ''intervju'' tidigare idag med en klasskompis, det handlar om ett skolarbete och det gick väldigt bra! Skönt att ha det gjort. Nu ska jag fortsätta plugga och därefter blir det fredagsmys! Ska titta på några serier, läsa min bok, åh, älskar fredagar!
 

Fredag

Äntligen fredag och jag är ledig idag! Skönt att inte behöva åka till skolan, dock måste jag göra ett ärende, det kan bli skoj! Har städat lite i mitt bombnedslagna rum, dock är jag inte klar än. Har saker överallt, kläder och påsar som ligger på golvet. Måste ta tag i det och även pluggandet. Ska duscha, äta och sedan ska jag iväg. 
 
Skulle sitta fint med sommarlov nu..

Gamla ridminnen

Hur länge sedan kan detta vara, 3-4 år sedan? Favoritponnyn Neff, världens bästa B-ponny.
 
Har många minnen med denna ponny, har varit på ridläger, har badat med denna häst, tävlat osv, så speciell liten varelse! 

About me / del 2

- Jag är usel på att planera mina dagar
- Jag önskar mig ett par röda ridbyxor
- Jag har nu insett att jag är beroende av min mobiltelefon
- Jag kan inte läsa en bok om det inte är helt tyst där jag är
- Jag älskar fredagsmys
- Jag är otroligt morgontrött
- Jag avskyr prov i största allmänhet
- Mitt favoritställe är Norrtälje
- Jag har badat med häst en gång, that was amazing!
 

Positiv känsla

Helt slut efter ridpasset, kände mig som värsta stinkbomben, svettig över hela ryggen.. Jobbat hårt antagligen, men också för att det var så varmt när jag red. Har nu tagit mig en dusch, så skönt! En positiv känsla att lägga sig ren och fräsch, älskar den känslan! 
 
Halva veckan har redan gått, tycker att tiden verkligen har rullat iväg. Kommer knappt ihåg vad jag har gjort för något. Men det är ändå härligt för snart är det helg igen! Om två dagar dock.. Imorgon har jag en lång skoldag framför mig.. Många lektioner och slutar sent.. Hoppas att jag orkar mig igenom dagen. Det är rätt tungt att koncentrera sig på så pass många timmar, från klockan åtta till tjugo över fem. Kommer väl antagligen vara lite halvdöd, men det får jag nästan räkna med. 
 
Nu ska jag lägga mig, försöka se det positiva i att kliva upp ur sängen imorgon..
 

Ridpass på ridskolan / Morris

Stod uppskriven på Morris idag eller som jag kallar honom "Morrisknorris" haha. Han såg ut som en smutsklump, borstade hur mycket som helst, men lika smutsig efteråt. Irriterande när man inte får bort all smuts, hehe perfektionist? På ridpasset red vi olika delar av dressyrprogram. Kändes inte så bra i början av ridpasset. Red inte bra alls, satt som en banan och satt säkert i stolsits. Nja, hade nog förhöga krav i början. Mot slutet gick det mycket bättre, fick en mycket bättre sits och ett bättre stöd i handen. Han blev relativt mjuk och fin, kunde kanske ha gått bättre men jag är nöjd med de sista minuterna av ridpasset. För att inte glömma nämna övningarna.. Vi red öppna, volter, halter på kvartslinjen. 
 


Tagga ridlektion

Sitter i min mysiga säng med datorn i knät och funderar över varför jag inte har pluggat något idag. Kom hem runt tre och jag har inte ens öppnat mina böcker. Det är verkligen inte okej. Jag tänker ''Ärsh, jag gör det sen'', men sen gör jag det ändå inte. Så typiskt mig! Ingen bra taktik.. Jag är verkligen inte smart. Jaja, prov på måndag och jag har inte gjort klart mina matteuppgifter än. Har ingen större lust att göra allt i helgen heller. Kommer få ångest, panik och ja, jag känner nog mig själv ganska bra i det läget. Nåja, jag har några dagar på mig, hoppas jag tar vara på dem, annars ligger jag rätt risigt till. 
 
Ska strax byta om till ridkläder och bege mig till ridskolan och rida ridlektion. Förra veckan red jag en grinig Makur, hoppas om jag nu rider honom igen att han är på bättre humör. Skulle däremot vara roligt med någon annan häst också. Tror att vi ska rida några delar av dressyrprogram, kan bli skoj! 
 
Bleu och Curre idag.

Räddare i nöden

Fotade lite hästar i hagen idag, och märkte att jag hade fel inställning (bilderna blev förljusa) och jag tänkte, satan i gatan, det var ju en perfekt bild. Ni vet nog den där känslan ni som brukar fotografera.. Jag sparade ändå bilderna för jag tänkte att jag kunde rädda dem ändå. Här är en före och efter bild på Odin som jag red idag. (La upp bilden i inlägget under, men visar den igen..)
 
Vad man kan göra av att bara redigera! Otroligt att efterbilden blev så bra!

Gymnasieridning på Tyresö / Odin

Igår skulle jag ha pluggat när jag kom hem från skolan, dock fungerade inte vårat internet, så den planen gick ju i bitar. Somnade istället runt sju, det var ju rätt skönt!
 
Jag var det heldag i stallet, äntligen! Efter att ha haft jobbiga halvdagar då vi ska tillbaka till skolan osv, så var vi i stallet till ca två, slutade även tidigare än vad vi brukar. Red Odin idag, en häst jag inte ridit innan. Skulle knoppa men det gick ju inte, han har stubbman (eller kallas det så?).. Jag lindade iaf benen, tycker han passade väldigt bra i det! Kände mig iaf rätt taggad eftersom att jag har tyckt att han verkar rolig att rida. Red på hackamore. Han var väldigt pigg. Vissa stunder gick det knappt att bromsa alls, lite springig häst skulle jag nog vilja säga. Han var iaf väldigt fin och ökningen i traven kändes otrolig! Häftig känsla för han längde verkligen ut stegen. Vi jobbade med framdelsvändningar och skänkelvikningar, det gick bra mestadels när han inte var så hetsig. Nöjd med lektionen, det var en rolig häst man fick sitta på idag!
 

Bra start på dagen

Denna morgon måste vara en av dem bästa på länge. Jag gick upp så jag hade en timma och trettio minuter på mig, applåder till mig! Jag hann äta en ordentlig frukost, jag slapp stressa så mycket som jag brukar göra annars. Hann även till tåget i bra tid! Jag är på bra humör idag, hoppas det fortsätter så. Har en väldigt lång skoldag dock, slutar nästan halv fem..
Jag och Ascot på Enskede. 

Veckoplanering

Måndag: Skola, rida Nikita.
Tisdag: Skola, ta det lugnt/plugga.
Onsdag: Gymnasieridning, ridlektion på ridskolan.
Torsdag: Skola, plugga antagligen,
Fredag: Skola, slappa. 
Lördag: Slappa.
Söndag: Förmodligen följa med på en tävling som hästskötare/fotograf.
Solnedgången igår

Livskvalite

Red ut på Nikita idag och jag hade turen att slippa regnet. Himlen var rosa/orange, det var typ solnedgång, så fint! Fåglarna kvittrade och jag och Nikita såg två rådjur och några får på vägen. Travade på några ställen. Det var en av dem bästa uteritterna, kan det vara för att man börjar känna vårkänslorna kanske? ;) 


Walk in the rain

Ursh vilken värdelös morgon. Allt var bara blä.. Bra start på veckan. Nu känns det lite bättte, fortfarande trött men gladare. Promenerar just nu till stallet i regnet. Tänkte rida ut även om det fortsätter regna, blev verkligen sugen på en uteritt. 



Far away

Just nu ska jag läsa några sidor ur denna bok! Hoppas att hamna i bokens värld långt ifrån verkligheten. Säger godnatt samtidigt då jag troligen kommer somna snart. 



En bra morgon

Jag vaknade väldigt tidigt idag, redan runt sju. Hade ingen större lust att sova bort halva söndagen. Åt en väldigt god frukost med mamma, en trevlig liten stund! Har tittat på film idag och bara tagit det lugnt. Såg Sinister (en skräckfilm) och Beautiful Creatures. Rätt bra filmer! Ska snart duscha, och titta på någon serie.
 

Gårdagen

Södertörn Ryttarcenter
Ja, där spenderade jag halva dagen igår. Var först i stallet och hjälpte till med Nikita. Därefter åkte vi till tävlingsplatsen. Där fikade vi rätt länge och tittade när andra tävlade innan vi kunde ta ut hästen ur transporten. Jag var iaf hästskötare/fotograf kan man säga. Fotade lite under framridningen och filmade själva tävlingen inne på banan. En felfri runda blev det! 
 
Skulle egentligen bloggat om detta igår, men istället somnade jag PÅ datorn, haha hur lyckas jag....
 

Älska fredagar

Känns verkligen inte som att det är fredag idag, men lyckligtvis är det ju det! Så härligt, äntligen helg efter en ganska eländig vecka. Rätt okej skoldag, pappa hämtade mig sedan efter skolan (slapp åka tåg, roligare att åka bil), åkte och handlade sedan. Fick lite lösviktsgodis som jag sitter och knaprar på nu. Denna fredag hade inte varit lika bra utan godiset ;) Har lite fredagsmys med mig själv, ska nu titta på några serier. Kan inget annat än att älska denna fredag!
 
 

About me

- Mina favoritserier är The Vampire Diaries, Pretty Little Liars och The Originals.
- Om ca sju veckor ska jag praktisera på en ridskola jag aldrig varit på innan, spännande! 
- Jag är beroende av choklad.
- Om jag är sur visar jag det väldigt lätt.
- Jag har otroligt höga krav på mig själv, irriterande.
- Jag ska nog snart färga håret lila eller rött
- Jag älskar filmen Frost
- Jag fyller år om ca en månad. 
 

Suprise

En lång torsdag har det varit idag. Men jag överlevde. Dagen började inte alls bra. Jag glömde ställa alarm, men ändå vaknade jag ungefär då jag skulle gå upp (himla tur det..) Dock var jag väldigt trött och långsam, hann inte äta frukost och jag var tvungen att springa till tåget, bra kombination verkligen.. Helt död när man kommer fram till skolan. Jaja, dagen blev lyckligtvis mycket bättre sedan. Konstigt nog var jag rätt glad även fast jag hade en förfärlig morgon. Ännu gladare blev jag när jag kom hem och pappa säger att han har en liten suprise till mig.
 
En lite tidig födelsedagspresent. Nu vet jag vad jag kommer göra ett tag framöver!

Gårdagen

Igår var jag i stallet från fyra till nio på kvällen ungefär. Först var jag hos Nikita. Jag longerade på utebanan, och det gick bra! Hon blev väldigt pigg i galoppen, en tanke slog mig att jag skulle tappa linan, det får ju verkligen inte hända, och som tur hade jag väl koll på den. Jag är inte speciellt bra på att longera, men jag är glad att hon inte kom till skada eller något sådant. Det var roligt att longera, tror att det är ganska nyttigt för mig, man lär sig ibland av att själv testa sig fram och se vad man gör för fel så man själv kan rätta det. Hoppade sedan upp och skrittade ett liten stund på utebanan. Jag är glad över att jag klarade det bra, var väldigt nervös, nu kan jag vara lugn. Det borde nog gå ännu bättre nästa gång. 
 
Åkte sedan till ridskolan och red lektion. Jag red Makur. Han var väldigt grinig och larvade sig ganska mycket. Fick kämpa rätt mycket för att han skulle förstå att han inte kan göra som han vill, att det är jag som har kontrollen. Det var väl lite hej och hå, men det gick helt okej mot slutet. Vi red mycket på stora mittvolten och skänkelvikningar. Skänkelvikningarna var nog inte dom prydligaste, men några kändes rätt bra. Fick kämpa arslet av mig där ett tag.. Helt slut efter ridlektionen, skönt var det att komma hem och fräscha upp sig. 
 
Fina Nikita.

Longering

Snart ska Nikita longeras. Det ska bli roligt! 


Kan inte vara annat än glad just nu

Idag hade vi ett Zumbapass med skolan på Eriksdalsbadet. Det var sjukt roligt men samtidigt svårt. När jag väl lärde mig alla steg och rörelser kändes det väldigt bra! Sånt man skulle kunna göra lite då och då hemma. 

Sitter nu på tunnelbanan påväg hem. Skönt att inte behöva åka tillbaka till skolan. Blir iaf hem och plugga, ta det lugnt och äta lunch. Därefter blir det en sväng till stallet och rida å sköta Nikita och direkt efter det blir det till nästa stall och rida lektion på ridskolan. Känns som att denna dag kommer bli väldigt bra! Ett leende på läpparna hela dagen! 


Ridbilder från Enskede / Ascot

Fina Ascot | Foto: Anna (tworiders.webblogg.se)

En dans på rosor

Det har varit en väldigt förväntansfull morgon. En stalldag på Enskede, väldigt nervöst. Hade väldigt många fjärilar i magen fram till att jag satt upp på hästen jag skulle rida. Fick rida en häst som heter Ascot. Föll direkt för hästen direkt när jag såg henne i boxen. Himla söt häst! Gosig att göra i ordning och underbar att rida! Helt kär blev jag i hästen, så mysig! Kände direkt att denna häst kommer nog passa mig. Vi fick känna på hästarna lite i början, sedan red vi serpentinbågar och galopparbeten. Måste säga att det är ett av dem bästa ridpassen för att vara en häst jag rider för första gången. Det brukar inte alltid klicka första gången, men den här gången fick jag verkligen är bra känsla! Ett riktigt lyckat ridpass, hade turen att en klasskompis fick lite fina ridbilder också!
 

Ridit denna fina pålle



En dag att se fram emot

Godmorgon! Uppe med tuppen idag, ska snart iväg till tåget. Gissa vart jag ska? Till stallet, hehe svår gissning! Ska till Enskede, har varit där en gång innan. Spännande, kan bli en stalldag att se fram emot. Nytt stall och nya hästar, alltid lika skoj! Jag är verkligen taggad! Ska nog ta med mig kameran och fota lite. Får se om jag hittar någon som kan fota under ridningen, vore roligt med lite ridbilder framförallt. Efter stallet ska vi tillbaka till skolan, ser mindre fram emot det. Tror att jag slutar relativt tidigt så det blir nog en bra dag! 
 
Jag och Stina senast på Tyresö. | Foto: Anna (http://tworiders.webblogg.se)

Me, myself and I

Hade lite tråkigt tidigare idag, blev lite fotosugen så jag ställde mig helt enkelt framför kameran. Hade ingenting annat att fota, ett alternativ skulle är väl att jag skulle kunnat gått ut och fota istället, men inte så roligt att gå ut ensam heller. Nu när våren är här blir det nog att planera in en fotodag utomhus i naturen eller kanske med hästen ;) Tänkte redan i vintras att jag skulle planera in en fotodag, men det blev aldrig av, det är dags nu!

Veckans planering

Måndag: Skola, antagligen plugga
Tisdag: Ridning med skolan, den här gången på en annan ridskola än i vanliga fall, spännande
Onsdag: Skola, rida Nikita och rida ridlektion på ridskolan
Torsdag: Skola
Fredag: Skola
Lördag: Följa med på hopptävling och vara hästskötare/fotograf. 
Söndag: Ta det lugnt.
 

Konsten att fotografera fåglar

Det är något speciellt med att fotografera fåglar, det är svårt men roligt och man måste verkligen ha tålamod! Hade tur en sommar och fick väldigt fina bilder! 
 
Mina favorit fågelbilder
 

Påväg hem

Härligt! Halva måndagen är över.. Skoldagen gick väldigt fort! Jag överlevde, trots att jag höll på att försova mig. Hade ca en halvtimma på mig innan jag skulle gå till tåget, dessvärre hann jag inte äta frukost. Vara döhungrig hela förmiddagen är inte det roligaste. Sitter nu på tåget påväg hem, trött men glad. Det har varit en rätt bra dag än så länge, hoppas den fortsätter i samma riktning. Måste däremot plugga när jag kommer hem. Har helst inte alls lust med det överhuvudtaget. Men lika bra att göra klart dem där dumma och jobbiga uppgifterna så slipper jag dem sen. 


Satsa

If you can dream it, you can do it! And if you never try, you will never now!
Det är jobbigt att ha så höga krav på sig själv, att man tycker att allting ska vara så självklart. Man får inte den kroppen man vill ha om man själv inte gör något åt det. Man får inte det bästa betyget om man inte satsar och kämpar för det. Ett betyg är inte något man bara får, det är något man förtjänar. Skolan tar kål på mig just nu, det har varit mycket den senaste tiden. Det är tungt och jobbigt. Ibland lyckas jag inte och ibland lyckas jag. Man behöver motgångar för att få framgångar. Men jag ger inte upp för det. Har bestämt mig för att jag ska rycka upp mig och ge mig själv en spark i rumpan och satsa in i det sista! Sista månaderna i ettan på gymnasiet ska sluta bra, vad gör vi, nu kör vi!
 

Monday

Oh, shit, it's monday. That feeling when you want to sleep and never wake up.. Jag hoppas att jag kommer överleva...det är första skoldagen efter lovet, hoppas att det kommer bli en bra en. Det känns ändå inte så jobbigt att komma tillbaka till skolan. Börjar tidigt och slutar inte så värst sent, så det är nog inte så katastrofalt..
 

Sweet dreams

Säger godnatt med denna bild. 

Smile today, cry tomorrow

Åkte till stallet efter lunch. Red ut på Nikita, valde att rida slingan och sedan galoppera två varv åt båda hållen på galoppbanan. Rätt mysigt att rida ut ensam och rensa tankarna. Bara hästen och sig själv, det är inte helt fel det. 
 
Rolig syn, tittar ut genom fönstret och ser snö, inte nu igen... Inga kommentarer.
Sitter nu i min säng inlindad i en filt med hörlurarna på och lyssnar på musik. Vad vore livet utan musik egentligen? Tur att musik gör en glad! Ska snart duscha och sedan lägga mig. 
 
Jag och Nikita idag.

Mot stallet

Bilder på mig och Nikita från augusti.

Miss this

Där jag skulle vilja vara hela tiden, bästa Norrtälje.

Sa du mars?

Redan mars, galet. Det var alldeles nyss nyårsafton, kändes som om det var igår. Och nu har det redan gått tre månader av 2014. Tiden verkligen rinner iväg, snart sitter jag väl i en fotölj gammal och grå.. Nä, så fort får det inte gå. Det är iaf härligt att snön är borta och att våren äntligen är här! Och det är ca en månad tills det är min födelsedag!
 
Godmorgon söndag. Planen idag är att åka till stallet så tidigt som möjligt, rida Nikita, förmodligen blir det uteritt. Därefter ska jag hem och försöka göra klart några skolarbeten, och därefter bara ta det lugnt. Blir nog en ganska lugn och bra sista lediga dag.
 

Bra lördagkväll

Legat i sängen med datorn i knät och tittat på två avsnitt av en serie och ätit choklad. Rätt bra avslut av denna lördag. Denna helg börjar dra sig mot sitt slut. Imorgon är sista dagen på lovet, känns inte så roligt, hade gärna haft ledigt en vecka till. Fruktansvärt, skolan börjar på måndag, det eländet.. Imorgon blir det stallet, plugga och ladda inför måndagen. Eller jag kan ju inte påstå att jag längtar till att komma tillbaka till skolan, dessutom att börja klockan åtta första dagen efter lovet. Det ända positiva är att få träffa alla fina vänner där! En dag kvar iaf, ska försöka ta vara på den. 
 

Hästskötare

Idag har det varit en bra men väldigt kall dag. Har varit hästskötare åt min ridlärare och hjälpt till med Nikita. Har även tittat på temateorin på ridskolan, fotade en del. När jag kom hem hoppade jag i ett varmt bad, gud så skönt det var! Höll på att frysa ihjäl ute.. Ganska korkat att jag inte satte på mig mer kläder, får skylla mig själv. Nu blir det att dö i sängen och glo på en film.
 
En bild från idag

RSS 2.0