Photoshoot

Hade en liten photoshoot inomhus idag, hade inget annat för mig. Kan bjuda på en bild, fler kommer senare ikväll.  
 

Underhållande kväll

Satsar just nu på att få fina naglar inför nyår. Hade tänkt blått med glitter, tror att det kan bli lysande! Nu saknas bara glittret, fixar det imorgon.


Har nog vänt på dygnet. Brukar sova vid den här tiden, men nu är jag pigg minnsan! Ska se några avsnitt av Supernatural, sedan blir det läggdags.

Nya plaggen

 Och även en skjorta som jag inte kom med på bild. Kan ju inte annat än att uppskatta rean! :)

Julafton i bilder

 Kamera: Canon EOS 550D 

Härligt med ledighet

Jag tog en liten paus under några veckor. Sista veckan i skolan var fruktansvärd. Det var inte särskilt roligt att ha fyra prov på en vecka, dessutom under sista veckan innan lov. Men nu är det ju äntligen ledighet! Julafton har redan varit och herre vad tiden går! Men en bra julafton blev det allt! Bra julklappar, alla nöjda och glada, god julmat, kalle anka på tv och ja det vanliga! Fick bland annat två presentkort och pengar, så jag har varit och handlat både idag och igår på mellandagsrean. Igår var jag i stan i över sju timmar, åt även lunch på pizza hut. Vilken bra dag det blev! Kom hem med fem plagg och ett nytt mobilskal. Inatt sov jag hemma hos farmor och lite senare på dagen gick vi och strosade runt i affärer. Kom hem med fem plagg idag med! Så tio plagg sammanlagt, och jag är så nöjd! Bilder kommer upp imorgon! Ett riktigt härligt lov än så länge!
 
Hon är en härlig prick hon till höger / Bild från julafton

Dagens fotografering

Idag har jag fotograferat dessa fina ekipage. Här är några av mina favoritbilder.
 
Fina Elin och Ljosar och även Teddie som vi körde.

Vinterbilder

Bilder från förra året / Kan inte snön komma nu, det är ju så oerhört vackert! Är ju så sugen på att fotografera under vintern!

Fylld av förväntan

Godmorgon! Idag är jag uppe med tuppen. Ska alldeles strax åka till stallet. På förmiddagen är det ridprov, känns lite nervöst, men det ska nog gå bra! Jag kan bara göra det bästa av det, så jag håller tummarna. Resten av dagen när vi är tillbaka i skolan så blir det nog att fortsätta träna att slå på tappsko. Det är riktigt roligt! Framtida yrke som hovslagare kanske? Varför inte, det vore ju så häftigt! 
 
Bilder i repris / Dem senaste ridpassen på Enskede.

Mitt favoritmotiv

Fåglar är verkligen mitt favoritmotiv. Dessa bilder är från någon sommar sedan. Så roligt att fotografera fåglar. Men vilket tålamod som behövs, det är ju inte alls så att man bara kan beställa dom på första bästa gren. Tror att det är från sommaren 2012, minns inte riktigt, men himla tur hade jag då det verkligen var fullt med fåglar utanför huset på min kusins landställe. Jag är än idag så nöjd med dessa bilder! :)

Från en månad till en annan

Det var ju alldeles nyss början av november och nu är det redan första december. Tiden går ju riktigt fort! Jag är å andra sidan väldigt glad över att det är december så klaga ska jag ju inte göra. December är en av mina favoritmånader. Tycker att snön borde komma! Har velat ha snö hur länge som helst nu.. 
 
Känner mig lite duktig och stolt. Idag pluggade jag äntligen och några inlämningsuppgifter som är sena är inskickade. Har inte lika mycket press på mig nu. Men är man duktig på att skjuta upp arbeten så får man ju lite skylla sig själv. Nu ska jag lägga pluggandet åt sidan och titta på Supernatural. Den serien är jag ju inte bara lite beroende av, haha ;) 
 

RSS 2.0