Sommarbilder

Några favoriter från några år tillbaka. Foto: Jag | Kamera: Canon EOS 550D

Spontan runda i köpcentrumet

Det blev en spontan runda i köpcentrumet efter träningpasset. Hade eventuellt tänkt komma hem med en bikini. Då jag simmar minst två dagar i veckan vill jag ha en bikini som sitter bra, då min nuvarande är på gränsen till förliten. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Vill hitta en bikini för ett bra pris och bra kvalité som även passar mig, men det är inte alltid så lätt. Det är inte den säsongen för bikini än, men lite fanns det att välja mellan. Tror att jag ska försöka plocka hem en när det är rea. Jag är en sån person som verkligen älskar att shoppa vid rea, det måste vara det bästa som finns! Finns ju inget bättre än att handla billigt!
Nåväl, det finns andra tillfällen. Jag är lite snål mot mig själv skulle jag nog vilja säga. Finns det saker som jag skulle kunna ha råd med men som är dyrare än vad jag tänkt mig så gör jag det på en ganska stor risk att kanske inte bli nöjd. Så då tittar jag vidare och bestämmer mig senare. Så är jag lite som person, måste hitta kläder som jag verkligen känner att jag vill ha på mig. Kan vara så ibland att jag för hastigt köper kläder som jag sedan ändå aldrig använder. 
 
Fredag är det ju idag. Något som jag tycker är lite skrämmande är att jag alltid glömmer bort vilken dag det är på loven. Det här lovet har gått otroligt fort, kanske beror på att jag knappt har gjort något. Planen kväll är fredagsmys med familjen! 
 

Planer för idag

Lovet börjar dra sig mot sitt slut. Känns som att jag inte har gjort något vettigt alls. Bara varit hemma i stort sett. Var iväg och simmade på kvällen i tisdags, red ridlektion på kvällen i onsdags. Men på dagarna gör jag inget speciellt. Kan bli att jag fastnar vid filmer/serier eller spelar tvspel. Borde ju vara så att man hittar på något roligt istället för att bara sitta hemma och rulla tummarna. Kanske var så att jag har behövt denna ledighet ändå. Dock kände jag att hjärnan precis hade kommit igång i skolan och precis då vi fick lov. Det är så typiskt. Måste börja om igen när skolan börjar. Har så svårt att ställa om mig från ett lov till att börja använda hjärnan på allvar, så funkar det inte. Inte i min värld. Något positivt är iaf att vi ska iväg hela klassen till Wången om några veckor, ett ställe där vi ska köra travhästar. Det är verkligen något jag ser fram emot!
 
Planerna idag är att styrketräna. Annars känner jag att det här är en dag att bara ta det lugnt. Då jag har fullt upp i helgen är detta min sista ''lediga'' dag. Ska göra i ordning frukost sedan blir det träning. 
 
Bild från Instagram, tagen 15 februari. Snart tränat i hela två månader. Det går framåt!

Provridning

Kom hem för en stund sedan. Har varit och provridit en häst, vilket gick toppen! Jag red ett superfint sto och det kändes verkligen bra! Supertrevligt att träffa nya människor som tar emot en på ett sådant bra sätt! Känns verkligen bra! Vet inte än hur det blir, så jag återkommer nästa vecka. Jag har så länge velat ha en medryttarhäst och jag tror att jag äntligen har hittat en som passar mig. 
 
Känner mig så glad att saker å ting går framåt! Är på en bra väg till körkort, har kommit igång och ska snart gå en kurs. Sedan är det att övningköra. Jag tog tag i att söka medryttarhäst förra veckan och har redan provridit två hästar, hur roligt som helst! Nu är det för mig att bestämma vilken som passar mig bäst. 
 
Btw, har ni sett att jag har gjort en ny header? Tröttade lite på min förra och tänkte att jag skulle göra en tillfällig header bara, men sen blev jag ganska nöjd med den så jag tror nog att den får sitta där ett tag! 
 
Saknar favoriten. Foto: Anna

Mycket som händer just nu

Nu var det ett tag sedan, men det är så mycket som händer just nu. Det är mycket träning, ridning, skola osv.. Jag bloggar mest om det händer något roligt i mitt liv som kan vara intressant att läsa om. Det är kanske inte så kul att läsa om när jag går i skolan på dagarna. Det jag däremot kan börja blogga om mer är träningen. Jag har börjat styrketräna och det kanske kan vara kul att följa min utveckling inom det? 
 
Idag har jag iaf varit iväg och provridit en häst. Det gick riktigt bra, mer får ni reda på sen, hur det blir osv.. Ska iväg och provrida en annan häst nästa vecka också. Jag kan inte säga så mycket mer men det blir spännande sedan när jag får presentera en liten kompis här på bloggen!
 
Två bilder från en hoppträning för några veckor sedan för Helena Persson. Foto: Anna

1 timmas styrketräning

Idag blev det ca 1 timmas styrketräning när jag kom hem efter skolan. Började med uppvärmning i 15 min genom att gå/springa på gåbandet. Gjorde sedan situps i 5 min + plankan i 5 min. Squats i 10 min. Rygglyft i 5 min. Biceps med 3 kg i 10 min. Sedan med 5 kg i 4 min. Tränade då i 20s och vilade i 10s. Har tränat nu i en månad och jag har klarat det utan problem! Blev dock inte så mycket träning förra veckan, då det var meningen att jag skulle simma på tisdagen men då hade jag sett fel på skolschemat. Trodde vi hade ett prov på torsdagen, men det var tydligen på onsdagen så jag var tvungen att stanna hemma och stressplugga till provet. Trodde att jag hade två dagar på mig att plugga, men nä. Så det blev ingen träning (förutom ridningen) förrän i söndags. Körde på som vanligt, men det kändes mycket bättre idag! Har fått mycket bättre uthållighet, känns riktigt bra! Tror inte att det är så stor skillnad på muskler än, men det kommer! 

Hoppning

Idag hade vi hoppning för Helena Persson. Red fina Cent och det gick så bra! Alex filmade en liten snutt ;) Bilder har jag en hel del också, men de får dyka upp imorgon!
 

Lyckat ridpass på Blackie idag

Hinner inte skriva om ridpasset, jag gör det imorgon.

RSS 2.0