Fotoärende

Imorse fick jag äran att fotografera detta fina ekipage! Har haft en underbar morgon i stallet med Elin <--- Klicka på länken för att komma till hennes blogg. Här är några av mina favoriter från idag!
 

Så glad

Jag behövde den här dagen verkligen. Bara att det är fredag gör mig så glad! Jag har varit pigg och bara allmänt lycklig! Tillskillnad från hur dåligt jag mått hela denna vecka. Det är väl min turdag idag. Skoldagen var inte alls så hemsk och den gick riktigt fort. Efter skolan gick jag & en klasskompis och fika på ett cafe. Riktigt mysigt! Påvägen hem gick jag till centrum och köpte två jeans. Det var ju riktigt skönt att knata runt i affärer själv. Nu är jag ännu gladare för att jag har lite nya kläder. Snart ska jag iväg och handla med familjen och därefter ska vi äta på restaurang. Sedan blir det fredagsmys hemma. Denna fredag alltså! Bästa dagen på länge! Äntligen ett leende på läpparna och äntligen lite gladare tider. 


Äntligen fredag

Äntligen fredag! Det är jag verkligen glad över. I onsdags och torsdags kändes allt bara värdelöst. När man känner sig arg och ledsen för ingenting. Finns inte så mycket att skriva om förutom att jag red ridlektion på ridskolan i onsdags vilket gick riktigt bra! 

Det är obeskrivligt skönt att det är en kort skoldag idag även att man fick lite sovmorgon! Jag är alltid glad på fredagar, hoppas att det förblir så. Det känns iaf som att den här dagen kommer bli bra! 


Onsdag

Godmorgon onsdag! Har nu på morgonen varit hos läkaren och tagit blodprov. Hoppas på att värderna är bra! Skoldagen är inte så lång, men däremot ska vi simma och livrädda på eftermiddagen. Simmade igår så jag hoppas att jag orkar simma även idag. Det är även ridlektion på kvällen, det ser jag verkligen fram emot!
 
Dessa bilder visar verkligen glädje från igår.
 Foto: Anna

Gymnasieridning på Enskede

Idag fick jag sitta på en häst jag inte ridit innan som heter Manitou. Fastnade direkt för denna häst, superfin och liknar favorithästen Mercitta på Tyresö. Han var mycket svårare än jag trodde. Han hade väldigt bra framåtbjudning, men var ganska stel i framridningen och var lite svår att ställa i sidorna. Vi jobbade med böjda spår, skänkelvikningar och galoppfattningar. I mitten av ridpasset ungefär då vi började med övningarna så blev han mycket mjukare och finare. Mycket trevlig häst! Även en utmaning då jag märkte att jag verkligen behövde vara noga med förhållningar och halvhalter. Efter skänkelvikningen skulle vi fatta galopp direkt när vi kom ut till spåret och det var särskilt ett tillfälle som det blev klockrent! Kändes så bra! Så nöjd med ridpasset!
 
Min klasskompis Sofia fick verkligen superfina bilder idag! Finns många bilder som jag tycker om, så det får bli en bildbomb ;)
Fina häst

En annorlunda måndag

Det började med att jag tog ett tåg för tidigt, vilket aldrig brukar hända. Memorerade in att jag skulle gå klockan åtta istället för kvart över åtta som jag hade planerat från början. Men det är ju inte helt fel att komma en halvtimma innan första lektionen börjar. Som jag hade planerat så stannade jag i skolan i tre timmar i väntan på samtal. Lyckades göra lite nytta under dom timmarna! Det är underligt att tanken ens fanns där att vara i skolan från klockan två till fem istället för att åka hem och sedan åka tillbaka. Något som jag aldrig trodde att jag skulle göra, men med tanke på att jag bara skulle hunnit vara hemma i ca 45 min så var nog mitt beslut ganska lovande. 

Handlade sedan efter samtalet och åt på restaurang. Brukar inte heller hända på måndagar. Men Pizza Hut går ju aldrig att förneka. 

Klockan drar iväg och jag är så trött. Därför är inlägget kanske lite oförstående. Borde nog sova, hehe. 

En trevlig dag med fina vänner på restaurang för inte så länge sedan. Vad gör man inte för att få äta pizza, haha 
(ber om ursäkt för flummigt och trött inlägg, borde inte blogga såhär sent på kvällen..)

Om en månad

Tiden går så fort! Om en månad är det julafton. Enligt mig är julafton den bästa högtiden så jag längtar något otroligt! Finns ju inget bättre än den där julkänslan! Julpynta, baka pepparkakor och lussekatter, vara ute i snön. En av dem bästa sakerna som finns!
 

Gladare tider

Godmorgon måndag! Dagen har börjat bra. Vaknade en timma innan jag skulle gå så jag hann äta frukost. Brukar aldrig hända annars för jag brukar alltid försova mig. Sedan har jag nog listat ut varför jag inte har mått så bra på sistone. Jag har varit trött hela tiden och inte orkat göra någonting. Det har känts som att jag har haft feber men icke. Så jag tror att det är järnbrist. Hoppas att det hjälper nu när jag dricker en dryck med järn och vitaminer. 

Det känns iaf som att det är lite gladare tider. Hoppas att denna vecka inte är lika jobbig som förra veckan. Denna skoldag är inte så lång men däremot ska jag nog sitta i skolan i tre timmar i väntan på utvecklingssamtal. Måste nog plugga under den tiden eftersom att jag har några uppgifter som skulle vara inlämnda för några veckor sedan. Eller så åker jag hem, men det är ju å andra sidan lika jobbigt att åka tillbaka. 

Måste iaf göra mig i ordning nu. Bäst att inte missa tåget. Vill ha en bra måndag idag!


Vart tog vintern vägen?

Är det bara jag som undrar vart snön har tagit vägen?
Tycker inte om kyla, men jag tycker om snö i sig. Det är vackert!
Jag håller tummarna på att det kommer snö i december, det är ingen jul utan snö.
 
Bilder från 2012.

Gamla bilder väcker minnen

Jag har under morgonen tittat på ett antal gamla bilder från hårddisken som väcker sådana där minnen så att man inte kan låta bli att bli tårögd. Det finns många bilder som jag tycker otroligt mycket om och som betyder mycket för mig. Eftersom att jag inte riktigt vet vad jag ska blogga om så kan jag ju lika gärna slänga upp gamla goda bilder.
 
Djur och naturbilder från 2010.
~ Jag använde mig av min gamla goding Canon EOS 1000D ~

Allting på samma gång

Dem senaste veckorna har varit rätt pain in the ass. Känns som att allting är helt meningslöst. Jag har tappat motivationer till allting. Känslan när man i skolan nästan inte bryr sig ett dugg om hur det går, nästan så man struntar i att plugga överhuvudtaget. Just nu är det verkligen allting på en gång. Försover mig varenda dag, hinner aldrig äta frukost, när jag kommer hem från skolan sover jag bort hela dagen. Typ såhär är mina dagar just nu. Och det är tungt med tanke på hur mycket det är i skolan, hur mycket press man har på sig med tanke på hur mycket jag egentligen vill, hur mycket krav jag har att vara på topp hela tiden. Det går ju inte när man inte ens kan ta hand om sig själv ordentligt. Tror att det är en sådan period just nu. Ganska dystert, det är mörka tider ute, tiden bara rinner iväg. Jag hinner inte vila upp mig heller. Ja, det är helt enkelt galet mycket som pågår i mitt liv, allt på samma gång och det är inte enkelt men jag ger inte upp än. 

Jag kände att jag var tvungen att skriva av mig, jag behövde nog det. Så mycket som pågår i mina tankar just nu så måste jag bara få ut det ;)


Tweedy

Söt och pigg pålle jag fick sitta på idag.

Vilken stjärna

Red samma häst som förra veckan, Star. Vilken stjärna han är! Helt underbar! Fantastiskt ridpass, så nöjd!
 
Foto: Lisa

Utmanande är kul

Red en superfin häst idag! Star hette den. Vet inte om det var en valack eller ett sto, så det blir lite svårt att välja om jag ska skriva han eller hon. Men jag chansar på hon. Jag är supernöjd med ridpasset. Hon var väldigt seg i början men när jag väl fick igång henne kändes det mycket bättre. Vi red skänkelvikningar och fokuserade mycket på takten. 
 
På eftermiddagen fick vi prova på att slå på tappsko! Det var sjukt roligt! Lite svårt men jag tror att jag hade ganska bra koll ändå! Utmanande är kul! 
 

New scarf

Kan ju inte annat än att älska denna halsduk. Tror nog inte min plånbok blev så ledsen heller. Röd är ju en av dem bästa färgerna!
 

Gamla stan


RSS 2.0