En dag med familjen

Hade en toppendag igår med familjen. Åkte till ett museum där vi gick runt, såg även på bio och hade det trevligt. På hemvägen åt vi på en kina restaurang där det var supergod mat. Bra inledning på lovet! :)
 

Djurgymnasiet Cup del 1

Nu kommer det fler bilder från tävlingen den 19 oktober. Delar upp bilderna i olika delar genom att det blev rätt mycket bilder.
 
Foto: Anna

Dagens ridlektion - Blackie

Idag fick jag sitta på en ponny, om det är en maxad D-ponny eller liten häst är jag inte riktigt säker på. Blackie heter hästen iaf, ganska ung och liknar en av mina favorithästar, därför fastnade jag för honom direkt. Red honom förra veckan också men det gick betydligt bättre idag! Övningarna var främst bakdelsvändningar. Eftersom att Blackie är ung och inte kan så mycket så var det väldigt svårt. Mot slutet började han förstå och det gick väldigt bra! 
En rolig liten filur de där! Rätt charmig också! Väldigt nöjd med ridpasset! 

Imorgon är det stalldag med skolan. Det är pulstest igen. Hoppas på att min puls är bättre nu när jag har tränat några veckor från när vi gjorde pulstestet första gången. Måste dock upp med tuppen, så jag ska sova så snart som möjligt. Helt slut efter ridpasset så jag behöver lite sömn ;)

Inget slår denna fikastund med två klasskompisar! Godaste kladdkakan någonsin! (hittade ingen passande bild till inlägget...)

Dagens tävling

Allt flöt på så himla bra idag! Först var det dressyr. Det gick så bra förutom att det blev en lite miss i galoppen då jag inte höll galoppen innan snett igenom. Dock blev det ingen placering, men sjunde plats kom jag på och det är jag supernöjd med! Hoppningen gick också otroligt bra! Där blev hon så taggad och vi hamnade på tredje placering. Bästa häst, jag är så otroligt nöjd! Så glad att det gick så bra! Hade många fotografer, så det kommer att komma massvis med bilder och även videos.
 
Den dagen som jag har längtat efter i flera veckor är nu över, vad har jag nu att se fram emot? ;)
 

Besvärlig vecka

Det har varit så himla mycket de senaste veckorna. Det är knappt så att jag har haft tid att ta det lugnt och tänka på annat än skola, träning, ridning osv.. Därför har jag även lagt bloggen åt sidan lite för att hinna med allting annat. Igår var min enda lediga dag denna vecka. Missade ett helt studiebesök pågrund av att tåget jag skulle åka med var försenat. Så det blev en liten ledig dag för mig igår. Den mesta av tiden tittade jag på serier. Hittat en ny serie som verkar väldigt bra! 

Nu är jag på jobbet, men jag har inte börjat än. Förbannade bussar som går 1,5 h i timmen, så jag blev en timma tidig. Passar därför på att äta lite frukost och slänga in ett inlägg. 

Imorgon kommer dagen jag längtat så mycket efter! Tävling! Både dressyr och hoppning! Så galet taggad! 


Gårdagens hopplektion

Lite kortfattat så gick det väldigt bra. Senast jag hoppade var i april. Var lite rädd för att jag skulle tappat den där ''hoppkänslan'' som jag hade förut, men jag tror att den sitter kvar ändå! Makur kändes fin hela ridlektionen. Han har talang både i dressyren och hoppningen den stora klumpen!
 

Hopplektion på Makur

Hinner inte skriva om ridpasset, men kan iaf slänga in några smakprov från de sista minuterna när vi travade av. Video kommer!
 

Känslan av frihet

Den här dagen har varit ganska bra. Vi hade brandundervisning på förmiddagen, intressant och mycket som man egentligen inte är medveten om. Testade även på att släcka eld och att kväva eld med en brandfilt på en docka. Kan ju säga att jag höll på att sprängas av nervositet eftersom att jag aldrig har rört en brandsläckare och vet inte hur den fungerar men det gick bra! Slutade även tidigare idag, vilket kändes så skönt! Sitter nu hemma i soffan och bara tar det lugnt. Känner mig nästan lite fri, har ingen stress eller panik över något skolarbete. Känns himla skönt!
 
Dock är jag full av nervositet fortfarande, det är ju hoppning ikväll på ridskolan och imorgon är det även hoppning med skolan. Så taggad! Kameran hänger med till stallet idag, så det lär komma upp bilder och videor senare ;)
 
Min favorit. Imorgon flyger vi över hinder!!! :D

RSS 2.0